THE تکنولوژی DIARIES

The تکنولوژی Diaries

The تکنولوژی Diaries

Blog Article

تکنولوژی چیزهای بسیار بیش تری از ماشین را در بر می گیرد. چند هویت تکنولوژیک دیگر غیر از سخت افزار وجود دارد که از جمله به نرم افزار و مهارت های انسانی می توان اشاره کرد.

ما در جامعه ای کاملاً وابسته به علم و فناوری زندگی می‌کنیم که در آن افراد به سختی چیزی در مورد علم و فناوری می‌دانند. کارل ساگان (منبع)

گرافن حتی به عنوان یک ماده ضد سرطان هم شناخته می‌شود؛ اما بزرگ‌ترین چالش، تولید انبوه آن و به صورت خالص است.

پیشرفت‌های تکنولوژیک و رابطه‌ی دارندگان آن با آنهایی که بدان دسترسی ندارند. باعث شده است که هر روز تقسیم کار جهانی تحت تأثیر قرار گرفته و بطور مداوم و مستمر ساختارها و فرآیندهای صنعت، کشاورزی، خدمات و بازرگانی تغییر یابد و میدان رقابت و مبارزه‌طلبی را تنگتر سازد. در این پهنه، کشورهایی که از این متاع برخوردارند، به اصطلاح دست بالا می‌گیرند و آنهای که فاقد آنند هر روز عرصه‌ها را بر خود بسته‌تر و خود را در بند مدارهای اقتصاد کشورهای پیشرفته‌تر از خود می‌بینند.

Most blogs Have got a ton in common In regards to how These are build. The layout is usually very similar throughout blogs as well as the articles flows top rated-down with The newest updates showing at the best in the web page.

منظورمان بیشتر در رابطه با جانشین آن است که در سال ۲۰۲۱ و در دو مدل پرو و مکس رونمایی و در کامپیوترها و حتی تبلت‌های آیپد پرو اپل بکار گرفته شد و عملکردی نزدیک به کامپیوترهای شخصی قدرتمند را به این محصولات آورد.

ماجرای read more رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راه‌سازی در بندرعباس

همه دسته ها مقالات آینده پژوهی دیجیتال مارکتینگ تحقیق و توسعه کسب و کار مهمان

حلیم بن قادر: ایران در سپک تاکرای جهان رکوردشکنی می‌کند

دانش فنی: دانش یا مهارت فنی فراگرفته شده یا کسب شده درباره نحوه انجام درست کارها.دانش فنی می تواند نتیجه تجربه، انتقال دانش یا تمرین عملی باشد.

A blog is dynamic with a lot of shifting sections that change generally, whereas a web site is static. The material on a web site almost never modifications and visitors don’t have A lot of an opportunity to interact.

مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌

بدهی‌های فراوان کشورهای توسعه نیافته و نقش سازمان‌های بین‌المللی مالی و اعتباری بر محدودیت‌های صنعتی شدن این جوامع افزوده است. این فرآیند خشن و ظالمانه اقتصاد بین‌المللی به معنی مقابله با تلاش‌های صادراتی نیست، بلکه تلاشی است برای شناخت این مسئله که افزایش صادرات به نحوی روزافزون پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر شده و پیگیری استراتژی‌های درون‌نگر مبتنی بر توسعه تکنولوژی داخلی و در بلندمدت دستیابی به خوداتکایی در علوم و تکنولوژی ممکن است امکان بالقوه بیشتری را برای صادرات ارائه کند، آرتور لوئیس برنده‌ی جایزه نوبل برای ساختارهایی با چنین ویژگی این پیام را داشته و در نهایت می‌گوید:

هر موقع یک تکنولوژی جدید خلق شود معمولاً در هنگام ورود به بازار یا مرحله‌ی رشد، از سوی سایر کشورهای توسعه یافته کپی‌برداری می‌شود و آنان خود به تولید یا خرید آن اقدام می‌کنند. در زمانی که این تکنولوژی در کشور مبدأ مراحل رشد خود را طی می‌کند، این گروه کشورها اقدام به معرفی آن می‌کنند.

Report this page